- 26 مه 2013
- اخبار محله های آران
- کد خبر 189219
- 94 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش پرتال خبری آران وبیدگل”ای بی نیوز” نایب رییس باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان آران با اعلام این خبر گفت: در این دیدار که پیرو سلسله نشست ها با مدیران ارشد باشگاه از جمله سردار رویانیان وبهروزمنتقمی قائم مقام باشگاه پرسپولیس که در حاشیه جشن تجلیل از چهره های ماندگار پرسپولیس در برج میلاد تهران انجام شدبه تواقات ارزشمندی دست یافتیم که از جمله آن به دیدار تدارکاتی تهران وبرگزاری تورنمنت ۴ جانبه حماسه سازان سیاسی در ۲۲و۲۳ خردادماه۹۲ می توان اشاره کرد
جواد دهقانی ادامه داد:در دیدار تدارکاتی تهران تیم خوب پرسپولیس نمایش بسیار خوبی داشت لکن در ادامه مغلوب دوندگی وتلاش جوانان آران وبیدگلی در قالب تیم سپاهان شد وموجب افتخارشد.
بازیکنان امید پرسپولیس در این دیدار دوستانه با مربیگری مجید پروین میزبان تیم فوتبال سپاهان آران و بیدگل در ورزشگاه ۱۰ هزار نفری امام رضا (ع) تهران بودند.
این بازی روز سه شنبه تاریخ۳۱/۰۲/۹۲ساعت۱۷ برگزار گردیدو شروع طوفانی پرسپولیسی ها در دقیقه ۲۰بازی منجر به گل اول این تیم شد .اما سپاهان بعد از گل چند حمله را تدارک دیدند که در یک ضربه کرنر توانستند گل مساوی را به ثمر برسانند.در نیمه دوم تیم سپاهان با ضربه پنالتی که گرفت پیش افتاد . ولی از روی یک ضربه از راه دور بازیکنان پرسپولیس بازی رابه تساوی کشیده شد .در دقیقه ۸۰ دروازه پرسپولیس فرو ریخت و بازی با نتیجه ۳بر ۲ به نفع سپاهان به پایان رسید .
true
true
http://www.abnews.ir/?p=189219
true
true