×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true
ویژه های خبری
true
    امروز  دوشنبه - ۲۵ شهریور - ۱۳۹۸  
true
true
فرماندار شهرستان آران و بیدگل؛ بر پخت و عرضه نان با کیفیت در این شهرستان تاکید کرد

خبرگزاری آران و بیدگل نیوز ( abnews.ir ) به نقل از روابط عمومی فرمانداری، دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل در کارگروه آرد و نان این شهرستان خواستار عرضه آرد با کیفیت از مراکز توزیع آرد برای پخت نان در این شهرستان شد و گفت: کیفیت نان نقش به سزایی در سلامت و تغذیه مردم دارد.
وی با اشاره به نارضایتی اکثر نانوایان شهرستان آران و بیدگل از افت کیفیت آردهای توزیعی گفت: عرضه نان بی کیفیت، اعتراضهای مردمی را به دنبال دارد.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل به ضرورت سرکشی از نانوایان این شهرستان در طول هفته توسط وی، بازرسان این فرمانداری و دستگاههای نظارتی نظیر تعزیرات حکومتی، بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان اشاره کرد و افزود: با نانوایان متخلف شهرستان آران و بیدگل برخورد قانونی خواهد شد و مردم شریف این شهرستان می توانند تخلف های احتمالی برخی از نانوایان در پخت و فروش نان را به فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات و بهداشت اطلاع دهند.

وی با تاکید بر ضرورت استاندارد بودن آردهای تولیدی خاطر نشان کرد: بررسی ها نشان می دهد که کیفیت و سلامت نان به سهل انگاری و یا عدم سهل انگاری نانوایان شهرستان آران و بیدگل در پخت نان و یا نگهداری آن توسط مردم بستگی دارد.

دکتر بایبوردی با تاکید بر الزام نانوایان به رعایت مسائل بهداشتی اعم از بهداشت فردی و محیط در نانوایی های شهرستان آران و بیدگل در مراحل پخت و عرضه نان گفت: فرمانداری و دستگاههای نظارتی ذیربط این شهرستان به صورت مستمر از نانوایی ها بازدید و موارد تخلف نانوایان را بررسی و اعمال قانون می کنند.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل افزود: همه نانوایی های این شهرستان ملزم هستند بنرهای اطلاع رسان تحویلی را در نانوایی مربوطه و در معرض دید مردم قرار دهند.

وی اضافه کرد: این بنرهای اطلاع رسان شامل اطلاعاتی چون آزاد پز بودن یا دولتی بودن نان، وزن نان، قیمت نان، روزها و ساعت پخت نان را به مردم اطلاع رسانی می کنند.

دکتر بابیوردی با تاکید بر رعایت کامل بهداشت محیط نانوایی و بهداشت فردی نانوایان و کارگران شاغل در نانوایی گفت: از ویژگیهای رعایت بهداشت فردی نانوایان استفاده از لباس های استاندارد بهداشتی در مراحل پخت نان است.

گفتنی است کارگروه آرد و نان شهرستان آران و بیدگل به ریاست فرماندار و با حضور جمعی از روسای ادارات، مدیران عامل کارخانجات تولید آرد و نماینده ای از نانوایان این شهرستان در محل فرمانداری تشکیل شد و مسائل و مشکلات این صنف و همچنین موارد نارضایتی مردم و نانوایان از کیفیت و پخت نان بررسی شد.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true